sad_pvnDMEs57q

فندق و خواص آن


مدیر مدیر /
05 شهریور 1399

مغز فندق طعم بینظیری دارد که اگر این مغز تازه و ایرانی باشد این طعم و مزه صد برابر جذاب می شود آجیل چهار مغز از فواید بسیاری برخوردار است و یکسری از این فواید ناب درون مغز فندق نهفته می باشد . در اینجا ما میخواهیم با این خواص آشنا شوید .

خواص فندق : 

اولین و بهترین خاصیت فندق وجود اسیدهای الیئین می باشد که به سلامت قلبی و عروقی کمک فراوانی می کند .

منگنز برای تراکم استخوان و جلوگیری از پوکی استخوان مناسب می باشد و فندق نیز دارای منگنز فراوان می باشد .

فندق یک ماده بسیار خوب برای جلوگیری از هر گونه سرطان نیز می باشد .

فندق باعث شادابی پوست شده و از پیری زودرس جلوگیری می کند این امر بخاطر وجود ویتامین CوE موجود در این مغز می باشد .

فندق برای زنان باردار بسیار مفید است زیرا به رشد و سلامت جنین بخاطر وجود اسید فولیک آن کمک فراوانی می کند و از بروز نقص لوله عصبی در دوران بارداری جلوگیری می کند.

ما از فندق در چهارمغز و مکمل تقویتی استفاده میکنیم برای دیدن این محصولات روی گزینه آبی کلیک کنید .

برای ارسال نظر باید عضو شوید